Home » Festes Populars » La festa major.

La festa major.

La celebració de les festes majors als pobles del Pallars Sobirà ve de lluny. És la festa més important que s’ha celebrat, sempre, als pobles, anualment, i en honor al Sant de la parròquia. La festa major és una ocasió única per a que les famílies es retrobin i el poble s’ompli de forasters que facilitin noves coneixences.

Ens retrobem a l’església del poble, on després de la missa, compartirem les novetats i experiències. Rostres canviats, nous visitants. Un punt de trobada al voltant d’un dinar on tothom hi participa.

La festa major d’Escart té lloc el dissabte següent a la Verge d’Agost, és a dir, el dissabte següent al dia 15 d’agost.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*