Home » Indrets » L’esglèsia.

L’esglèsia.

Altar esglèsia

Sent-ne el patró Sant Martí, d’estil romànic s’alça l’església d’Escart. Amb austeritat, serenor i força s’hi dibuixa un rosetó discret en la seva cara principal i petites finestres. S’hi allotja Sant Martí, patró del poble. Pot distingir-se el seu campanar, alt i amb teules de pissarra.

L’església parroquial de Sant Martí d’Escart té una nau i campanar de torre amb una coberta piramidal arrodonida i és d’origen barroc. Dominava el poble el castell o roca d’Escart (o de Sant Just d’Escart), que donà nom al santuari de la Roca d’Escart.

En la foto es veu l’altar amb un Sant Crist, pintures sobre una paret de guix i diferents artefactes que decoren de forma austera l’altar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*