Home » El dia a dia

El dia a dia

Festa Major 2014.

El passat 15, 16 i 17 d’agost va tenir lloc la festa major del poble. La xocolatada, les activitats per als menuts, la missa, el mag, el sopar, la rifa i ball de festa van ser les celebracions que com cada any es van celebrar. Però cal destacar que com a novetat, es va celebrar el 1º Campionat de Botifarra i ... Read More »

I Campionat de Botifarra Festa Major D’Escart 2014.

El passat dissabte 16 d’agost va tenir lloc el Primer Campionat de Botifarra al poble. Es va realitzar a Casa La Cost i va ser un dels diversos actes que es van preparar per la festa major. Us passem reportatge fotogràfic:   Fins i tot els petits es van animar… I la parella guanyadora es va emportar un gran premi! Read More »

Festa Major 2009.

El passat 22 d’agost de 2009 va tenir lloc la festa major del poble. Com cada any es van realitzar activitats per a distreure a menuts i grans. Al mig matí es va dibuixar un mural amb pintura de dits, una posterior gimcana i una guerra d’aigua per a refresca-se de la calor. Per la tarda es va gaudir d’una ... Read More »

Exposició Fotogràfica.

A les antigues escoles ha tingut lloc una exposició en la que si han pogut observar fotografies que recorren el llarg de la història del poble. Organitzat pel Consell Comarcal de les Valls d’Àneu amb la col·laboració de l’Associació de Veïns l’Escartí. Read More »

Nevada 2008.

Com cada hivern inaugurem el març amb una genial nevada. El poble va queda preciós, i el paisatge totalment canviat… ai qui recorda la festa major amb els arbres verds i el sol radiant… En fi… aquí us deixem unes postals post-nadalenques per a refrescar-vos.   Read More »